Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος – Βιογραφικό

agapotonalimo

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1976 και κατάγομαι από την Κωνσταντινούπολη.

Ζω στον  Άλιμο από 4 χρονών, ένα δήμο που μου έδωσε την δυνατότητα να έχω μία πραγματική παιδική ηλικία και να  περνάω τα καλοκαίρια μου παίζοντας με ασφάλεια στους δρόμους του και τις πιλοτές και κολυμπώντας στην παραλία του.

Πήγα στο 9ο Δημοτικό Σχολείο (για όσους το θυμούνται ήταν αυτό με τα υποστυλώματα για να μην πέσουν οι σοβάδες στο κεφάλι μας ) ενώ συνέχισα στο 1ο Θουκυδίδειο Γυμνάσιο και Λύκειο.

Έχω σπουδάσει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (Master)  με ειδίκευση στο Marketing και Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες. Μιλάω Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά

Μετά το τέλος των σπουδών μου εργάστηκα ως στέλεχος για 12 χρόνια σε μεγάλους πολυεθνικούς και ελληνικούς οργανισμούς στο χώρο του Marketing και ανάπτυξης .

Μέσα σε αυτούς τους οργανισμούς έμαθα να δουλεύω ομαδικά, με συνέπεια και υπομονή, θέτοντας υψηλούς και ταυτόχρονα μετρήσιμους στόχους με καθορισμένα χρονοδιαγράμματα.

Διαπίστωσα πως με τη συνεργασία , τις δημιουργικές πρωτοβουλίες και αποφασιστικότητα μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα.Τα τελευταία 2 χρόνια είμαι επιχειρηματίας και δραστηριοποιούμαι με την ανάπτυξη του εμπορίου με χώρες του εξωτερικού. Βιώνω όλες τις δυσκολίες του επιχειρείν σε μία περίοδο κρίσης και σε μία «μη φιλική προς την ανάπτυξη» χώρα, όμως πιστεύω ότι πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί και εδώ.

Αποφάσισα να συμμετάσχω για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές με κυρίαρχη σκέψη ότι δήμος είναι ένας ζωντανός οργανισμός από τον οποίο όλοι οι δημότες πρέπει να έχουν απαιτήσεις αλλά και να συμμετέχουν δημιουργικά στην εξέλιξη του.

Είναι δική μας δουλειά να προστατεύσουμε αυτόν τον οργανισμό και να βελτιώσουμε την ποιότητα της καθημερινότητάς μας. Να δημιουργήσουμε ένα δήμο αξιόπιστο και καλά οργανωμένο που αξιοποιεί αποτελεσματικά, δίκαια και με διαύγεια τους πόρους του για να διευκολύνει τη ζωή του δημότη. Ένα δήμο που στηρίζει και ενισχύει με πρωτοβουλίες και δράσεις τον πολιτισμό, τον αθλητισμό   και την παιδεία και στηρίζει της κοινωνικές ομάδες που σήμερα έχουν περισσότερο ανάγκη.

Στηρίζω την ανεξάρτητη κίνηση του Ανδρέα Κονδύλη και το όραμά του για το δήμο μας.

http://www.agapotonalimo.gr/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s